Kylpyhuoneremontit ja laatoitustyöt - Pori ja lähikunnat

Märkätilojen remontit kannattaa teettää luotettavilla ammattilaisilla. Kylpyhuoneremontit toteutetaan alusta loppuun purkutöistä laatoitukseen ja viimeistelyyn sähkötöineen ja kalusteasennuksineen. Hoidamme kaikenlaiset sisäremontit ammattitaidolla ja luotettavasti alusta loppuun.

Toteutetaan yhdessä unelmiesi kylpyhuone

Haluaisitko vaihtaa vaikka vanhan peilikaapin uuteen? Ostitko meiltä suihkuseinän? Haluaisitko seinäwc:n, mutta asennus arveluttaa? Hoidamme tarvittaessa myös tuotteidemme asentamisen. Tarvittaessa asentajat voivat purkaa vanhat kalusteet ja hoitavat vanhojen tuotteiden hävityksen.

- Kalusteet sekä asennus helposti samasta paikasta
- Asentajat alansa ammattilaisia, joilla kaikki tarvittavat luvat
- Kotitalousvähennys asennustyöstä

Haaveiletko keittiön välitilan laatoituksen uusimisesta? Haluatko päivittää parvekkeen tai terassin ulkonäön laatoituksella? Hoidamme kylpyhuoneremonttien lisäksi myös muiden tilojen laatoituksia ja esimerkiksi pesutilojen remontin yhteydessä onnistuu vaikka parketin tai tapetinkin asennus. Asentajamme kuljettaa hankkimasi tuotteet kotiin ja tuo samalla tarvittavat kiinnityslaastit ja muut tarvikkeet mukanaan ja remontin valmistuttua toimittaa pakkausjätteet yms kierrätykseen. Helppoa ja vaivatonta, eikö totta?

Sopimuksen mukaan hoidamme vain sovitut työvaiheet tai vaikka koko remontin Avaimet käteen –periaatteella.

Esimerkki: 1960-luvun kerrostalokodin kylpyhuoneen remontti

Lähtotilanne: Pieni ja melko epäkäytännöllinen ja jo vanhanaikaiseksi käynyt kylpyhuone, josta amme vei tarpeettoman paljon tilaa. Säilytystilaa oli todella vähän. Hankala ja työläs pitää puhtaana.

 

Kotitalousvähennys 2019

Kotitalousvähennystä voit saada kotitaloustyöstä, jota teetät kotona tai vapaa-ajan asunnossa. Tällaista työtä on esimerkiksi asunnon remontointi.
Kotitalousvähennys on enintään 2 400 euroa vuodessa. Vähennyksen omavastuu on 100 euroa.

Paljonko vähennystä saa?

Kun ostat työn yritykseltä, voit vähentää arvonlisäverollisesta työn osuudesta 50 %.
Tarkista aina ennen kuin teet sopimuksen, että yritys kuuluu ennakkoperintärekisteriin. Vähennystä ei saa tarvikkeista tai matkakuluista. Yrityksen on eriteltävä laskulla työn osuus ja vähennykseen oikeuttamattomat kulut, kuten tarvikkeet ja matkakulut.

Maksimivähennyksen saa, kun työn osuus on noin 4 999,50 euroa (50 % x 4 999,50 euroa = 2 499,75 euroa – omavastuu 100 euroa = 2 399,75 euroa).
Vähennys on enintään 2 400 euroa vuodessa

Saat vähennyksen, kun työ tehdään

• omassa kodissa
• vapaa-ajan asunnossa
• vanhempien tai isovanhempien kodissa


asbestilaki

1.1.2016 muuttunut asbestilainsäädäntö tiukentaa vaatimuksia myös kodin sekä taloyhtiöiden remontti- ja korjaushankkeiden suhteen. Keskeisimmät vaatimukset asunnoissa, taloyhtiöissä ja omakotitaloissa teetettävien remonttien kannalta ovat seuraavat:

- Kartoitusvaatimus koskee kaikkia ennen vuotta 1994 valmistuneita rakennuksia, joissa tehdään purkutöitä. Näitä ovat esimerkiksi kylpyhuone- ja keittiöremontit, linjasaneeraukset sekä julkisivu- ja parvekesaneeraukset.
- Remonttia tekevän tai sellaisen teettävän on huolehdittava, että asbestikartoitus tehdään ennen hankkeen aloittamista.
- Asbestikartoituksen tekeminen edellyttää asbestiin, sen esiintymiseen ja rakenteiden purkamiseen riittävästi perehtynyttä henkilöä, jolla on kysymyksessä olevan kartoituksen laadun ja laajuuden edellyttämä ammatillinen osaaminen.

Go to top