Kylpyhuoneremontit ja laatoitustyöt - Pori ja lähikunnat

Märkätilojen remontit kannattaa teettää luotettavilla ammattilaisilla. Kylpyhuoneremontit toteutetaan alusta loppuun purkutöistä laatoitukseen ja viimeistelyyn sähkötöineen ja kalusteasennuksineen. Hoidamme kaikenlaiset sisäremontit ammattitaidolla ja luotettavasti alusta loppuun.

Toteutetaan yhdessä unelmiesi kylpyhuone

Haluaisitko vaihtaa vaikka vanhan peilikaapin uuteen? Ostitko meiltä suihkuseinän? Haluaisitko seinäwc:n, mutta asennus arveluttaa? Hoidamme tarvittaessa myös tuotteidemme asentamisen. Tarvittaessa asentajat voivat purkaa vanhat kalusteet ja hoitavat vanhojen tuotteiden hävityksen.

- Kalusteet sekä asennus helposti samasta paikasta
- Asentajat alansa ammattilaisia, joilla kaikki tarvittavat luvat
- Kotitalousvähennys asennustyöstä

Haaveiletko keittiön välitilan laatoituksen uusimisesta? Haluatko päivittää parvekkeen tai terassin ulkonäön laatoituksella? Hoidamme kylpyhuoneremonttien lisäksi myös muiden tilojen laatoituksia ja esimerkiksi pesutilojen remontin yhteydessä onnistuu vaikka parketin tai tapetinkin asennus. Asentajamme kuljettaa hankkimasi tuotteet kotiin ja tuo samalla tarvittavat kiinnityslaastit ja muut tarvikkeet mukanaan ja remontin valmistuttua toimittaa pakkausjätteet yms kierrätykseen. Helppoa ja vaivatonta, eikö totta?

Sopimuksen mukaan hoidamme vain sovitut työvaiheet tai vaikka koko remontin Avaimet käteen –periaatteella.

Esimerkki: 1960-luvun kerrostalokodin kylpyhuoneen remontti

Lähtotilanne: Pieni ja melko epäkäytännöllinen ja jo vanhanaikaiseksi käynyt kylpyhuone, josta amme vei tarpeettoman paljon tilaa. Säilytystilaa oli todella vähän. Hankala ja työläs pitää puhtaana.

 

Kotitalousvähennys 2020

Kun ostat työn ennakkoperintärekisteriin merkityltä yritykseltä, saat vähentää 40 % arvonlisäverollisesta työn osuudesta (50 % vuonna 2019). Vähennystä ei saa siis esimerkiksi laskuun sisältyvistä tarvikkeista tai matkakuluista. Vähennettävän määrän omavastuu on 100 euroa kalenterivuodessa. Kotitalousvähennystä voi saada kalenterivuodessa enintään 2 250 euroa/henkilö (2 400 € vuonna 2019).

Kotitalousvähennys on henkilökohtainen, joten puolisot voivat saada yhteensä 4 500 euron vähennyksen (4 800 € vuonna 2019). Avopuoliso voi saada vähennyksen, vaikka hänellä ei olisi omistusoikeutta asuntoon. Vähennykseen riittää, että avopuoliso on maksanut vähennykseen oikeuttavia kustannuksia ja asuu asunnossa.

Saat vähennyksen, kun työ tehdään

• omassa kodissa
• vapaa-ajan asunnossa
• vanhempien tai isovanhempien kodissa


asbestilaki

1.1.2016 muuttunut asbestilainsäädäntö tiukentaa vaatimuksia myös kodin sekä taloyhtiöiden remontti- ja korjaushankkeiden suhteen. Keskeisimmät vaatimukset asunnoissa, taloyhtiöissä ja omakotitaloissa teetettävien remonttien kannalta ovat seuraavat:

- Kartoitusvaatimus koskee kaikkia ennen vuotta 1994 valmistuneita rakennuksia, joissa tehdään purkutöitä. Näitä ovat esimerkiksi kylpyhuone- ja keittiöremontit, linjasaneeraukset sekä julkisivu- ja parvekesaneeraukset.
- Remonttia tekevän tai sellaisen teettävän on huolehdittava, että asbestikartoitus tehdään ennen hankkeen aloittamista.
- Asbestikartoituksen tekeminen edellyttää asbestiin, sen esiintymiseen ja rakenteiden purkamiseen riittävästi perehtynyttä henkilöä, jolla on kysymyksessä olevan kartoituksen laadun ja laajuuden edellyttämä ammatillinen osaaminen.

Go to top