Suunnittelemme ja toteutamme uuden ajan tyylikkäät ja yksilölliset saunakokonaisuudet, asiakkaan toiveiden pohjalta. Teemme saunat löylykauha käteen -periaatteella tai osatoimituksena. Toteutamme toiveittesi pohjalta niin suoralinjaiset kuin erikoismuotoillutkin saunan lauteet ja saunakokonaisuudet. Meiltä löydät myös kattavan valikoiman kiukaita.

Tähtisaunat - Saunat

Tarjoamme täyden palvelun saunapaketin johon kuuluvat suunnittelu, lauteet, asennus sekä saunan valaistusratkaisut. Omakotien saunaratkaisujen lisäksi Tähtisaunat toteuttaa myös tunnelmalliset edustus- ja kokoussaunat.

Saunoissamme käytetään materiaaleina etupäässä tervaleppää ja lämpökäsitelltyä haapaa. Tunnelman luojana lämmintä ja pehmeää valoa luovaa valokuituvalaistusta joka tuo lämpökäsitellyn haavan värin kauniisti esille.

Toiveidesi pohjalta voimme valmistaa Sinulle yksilöidyn ja tyylikkään saunakokonaisuuden haluamaasi tilaan.

Tervetuloa myymälään tutustumaan mallisaunaan ja pyydä samalla tarjousta oman näköisestä saunasta! Saat veloituksetta suunnitelmakuvat ja tarjouksen juuri Sinun saunastasi!

Saunan lauteet

Lauteet valmistetaan korkealaatuisista raaka-aineista perinteisellä suomalaisella puusepäntaidolla. Mitoitus tehdään asiakkaan saunasuunnitelman tai pohjapiirroksen mukaan.

Toimitamme saunakohtaisen luonnoksen sekä hintatarjouksen, joiden hyväksynnän jälkeen käynnistyy lauteiden valmistus.

Lauteet on helppo puhdistaa. Lauderallit irtoavat sopivan kokoisina osina pesua varten. Jalkalauteen runko on valmistettu niin, että osa siitä on nostettavissa pois ja näin ollen lattia lauteiden alta on helposti puhdistettavissa.

Lauteiden valmistuksessa käytämme ruostumattomasta teräksestä valmistettuja ruuveja, minkä ansiosta lauteiden käyttöikä pitenee.

Selkänoja on suunniteltu tukemaan ergonomisesti ristiselkää.

Kaikki valmistamamme lauteet esikasataan tehtaalla ja tarkistetaan ennen asiakkaalle toimitusta. Sekä runko että valmis laude kuvataan ja kuvat toimitetaan asiakkaalle lauteen mukana asennuksen helpottamiseksi.

Laudepaketti sisältää:

 • - selkänojat
  - lauteen väliritilät
  - nousujakkaran tai -portaan
  - mahdolliset kaiteet (kiuaskaide, päätykaide, jalkakaide) sekä käsinoja
  - asennus- ja hoito-ohjeet
  - laudekuvat
  - tarvittavat kiinnikkeet
  - parafiiniöljyt

Magnum kiukaat

Kaikissa magnum-kiukaissa tulee erillinen kiukaan ohjauspaneeli jonka saa laittaa saunassa 1000mm korkeuteen, ohjainpaneeli näyttää saunan lämpötilaa ja jäljellä olevaa kiukaan päällä olevaa aikaa. Ohjainpaneelissa on myös ajastus mahdollisuus, kiukaan päällä oleva ajastus ja kiukaan valaistus.

Magnum kiukaiden tuotekehitys antaa saunan kiukaan sijoittelulle uusia mahdollisuuksia. Kiukaan suojaetäisyydet alalauteeseen ovat 20mm ja ylälauteeseen 70mm. Tämän mahdollistaa kiukaan ala vaippojen välissä oleva ilma jäähdytys, joka tehokkaasti jäähdyttää kiukaan ulkopintoja. Kaikissa kiukaissa kiukaan alaosan halkaisija on 320mm. Kiukaan yläosa on vaihdettavissa erimuotoisiin tuotteisiin joka mahdollistaa laajan magnum tuoteperheen.

Kiukaissa on 12kpl kuituvaloja jotka valaisevat kiukaan puolestavälistä kiukaan kivipintaa ylöspäin. Löylyä heittäessä vesihöyry kohtaa valon ja tekee saunomisesta miellyttävän eloisan tunnelman. Kiukaita saa myös ilman valoja. Valon lähteenä toimii yhden watin led projektori josta saadaan yllättävän hyvä valaistus kiukaalle. Tämä maljamallin kiuas on herättänyt suurta kiinnostusta.

Kiukaiden kivitila kaikissa magnum-kiukaissa lähtee 28cm lattian rajasta ylöspäin ja näin kun alaosa kivistä on suojattu kylmältä ilmalta niin kiukaasta ei lopu teho, koska alaosan kivet lämpenevät nopeammin kuumemmiksi ja näin se tukee yläosan kivitilaa pysymään löylyvalmiina kovemmillekkin saunojille.


Lisätietoja:

http://www.tahtisaunat.fi/

Kotitalousvähennys 2020

Kun ostat työn ennakkoperintärekisteriin merkityltä yritykseltä, saat vähentää 40 % arvonlisäverollisesta työn osuudesta (50 % vuonna 2019). Vähennystä ei saa siis esimerkiksi laskuun sisältyvistä tarvikkeista tai matkakuluista. Vähennettävän määrän omavastuu on 100 euroa kalenterivuodessa. Kotitalousvähennystä voi saada kalenterivuodessa enintään 2 250 euroa/henkilö (2 400 € vuonna 2019).

Kotitalousvähennys on henkilökohtainen, joten puolisot voivat saada yhteensä 4 500 euron vähennyksen (4 800 € vuonna 2019). Avopuoliso voi saada vähennyksen, vaikka hänellä ei olisi omistusoikeutta asuntoon. Vähennykseen riittää, että avopuoliso on maksanut vähennykseen oikeuttavia kustannuksia ja asuu asunnossa.

Saat vähennyksen, kun työ tehdään

• omassa kodissa
• vapaa-ajan asunnossa
• vanhempien tai isovanhempien kodissa


asbestilaki

1.1.2016 muuttunut asbestilainsäädäntö tiukentaa vaatimuksia myös kodin sekä taloyhtiöiden remontti- ja korjaushankkeiden suhteen. Keskeisimmät vaatimukset asunnoissa, taloyhtiöissä ja omakotitaloissa teetettävien remonttien kannalta ovat seuraavat:

- Kartoitusvaatimus koskee kaikkia ennen vuotta 1994 valmistuneita rakennuksia, joissa tehdään purkutöitä. Näitä ovat esimerkiksi kylpyhuone- ja keittiöremontit, linjasaneeraukset sekä julkisivu- ja parvekesaneeraukset.
- Remonttia tekevän tai sellaisen teettävän on huolehdittava, että asbestikartoitus tehdään ennen hankkeen aloittamista.
- Asbestikartoituksen tekeminen edellyttää asbestiin, sen esiintymiseen ja rakenteiden purkamiseen riittävästi perehtynyttä henkilöä, jolla on kysymyksessä olevan kartoituksen laadun ja laajuuden edellyttämä ammatillinen osaaminen.

Go to top