Interface tekstiililaatat sopivat ihanteellisesti kovaan kulutukseen, joten niitä voidaan käyttää kaikissa julkisissa tiloissa. Värivaihtoehtoja on kymmeniä ja laatat voidaan asentaa joko yksittäin tai eri värejä yhdistellen, yksisuuntaisesti tai shakkiruutuun. Interfacen tekstiililaatat ovat modulaarisia, minkä ansiosta asennettaessa syntyy vähemmän jätettä, mattolaattoja voidaan vaihtaa yksitellen ja matto on helppohoitoinen.

Liimaton TacTiles®-asennusjärjestelmä poistaa haisevien ja sotkuisten liimojen tarpeen asennuksessa. TacTiles®-asennusratkaisu mahdollistaa myös laattojen kierrätyksen. Tekstiililaattoja on monenkokoisia, useimmissa sarjoissa laattojen koko on 50x50 tai 25x100 cm.

 

Tervetuloa myymälään tutustamaan malleihin ja mallipalakansioihin.

Sarjoista myös saatavissa mallipaloja ja -kirjoja suunnittelijoille.

 

Käyttökohteita tekstiililaatoille

- Toimistot

- Hotellit ja ravintolat

- Liikerakennukset

- Julkiset tilat

- Kodit

Parempi sisäilma tekstiililaatoilla ja -matoilla

- Pölyttömämpi sisäilma kuin kovissa materiaaleissa

- Interfacen kaikki tekstiiililaatat ovat Suomen Allergia-ja Astmaliiton testaamia ja saavat käyttää Allergia -tunnusta tuotteessa

Pehmeän materiaalin hyödyt

- Akustiset ominaisuudet on ylivertaiset koviin pintoihin verrattuna. Niin askeläänet kuin ilmassa kantautuvat äänet

- Ergonomisesti parempi –pehmeä materiaali ”ortopedisesti parempi” selälle

- Helppohoitoisuus

- Saadaan aikaan ylellisyyttä (hotellimaisuus) ja kodikkuutta ja lämmöntuntua

- Designia, helppo yhdistää eri kuoseja ja värejä (materiaaleja)

Nopea ja helppo asennus

- Pieni hukka (3-5%)

- Irtoasennus (tarraliimalla tai TacTile–tarralla)

- Vaihdettavuus

- Nopea ja joustava asentaa

- Tilat heti käytettävissä asennuksen jälkeen

- Ei liiman ”käryjä”

Lisätietoja:

http://www.interface.com/

Kotitalousvähennys 2019

Kotitalousvähennystä voit saada kotitaloustyöstä, jota teetät kotona tai vapaa-ajan asunnossa. Tällaista työtä on esimerkiksi asunnon remontointi.
Kotitalousvähennys on enintään 2 400 euroa vuodessa. Vähennyksen omavastuu on 100 euroa.

Paljonko vähennystä saa?

Kun ostat työn yritykseltä, voit vähentää arvonlisäverollisesta työn osuudesta 50 %.
Tarkista aina ennen kuin teet sopimuksen, että yritys kuuluu ennakkoperintärekisteriin. Vähennystä ei saa tarvikkeista tai matkakuluista. Yrityksen on eriteltävä laskulla työn osuus ja vähennykseen oikeuttamattomat kulut, kuten tarvikkeet ja matkakulut.

Maksimivähennyksen saa, kun työn osuus on noin 4 999,50 euroa (50 % x 4 999,50 euroa = 2 499,75 euroa – omavastuu 100 euroa = 2 399,75 euroa).
Vähennys on enintään 2 400 euroa vuodessa

Saat vähennyksen, kun työ tehdään

• omassa kodissa
• vapaa-ajan asunnossa
• vanhempien tai isovanhempien kodissa


asbestilaki

1.1.2016 muuttunut asbestilainsäädäntö tiukentaa vaatimuksia myös kodin sekä taloyhtiöiden remontti- ja korjaushankkeiden suhteen. Keskeisimmät vaatimukset asunnoissa, taloyhtiöissä ja omakotitaloissa teetettävien remonttien kannalta ovat seuraavat:

- Kartoitusvaatimus koskee kaikkia ennen vuotta 1994 valmistuneita rakennuksia, joissa tehdään purkutöitä. Näitä ovat esimerkiksi kylpyhuone- ja keittiöremontit, linjasaneeraukset sekä julkisivu- ja parvekesaneeraukset.
- Remonttia tekevän tai sellaisen teettävän on huolehdittava, että asbestikartoitus tehdään ennen hankkeen aloittamista.
- Asbestikartoituksen tekeminen edellyttää asbestiin, sen esiintymiseen ja rakenteiden purkamiseen riittävästi perehtynyttä henkilöä, jolla on kysymyksessä olevan kartoituksen laadun ja laajuuden edellyttämä ammatillinen osaaminen.

Go to top