Laattapisteen laatat. Laatoissa vaihtoehtoja on runsaasti ja hintahaitari on laaja. Neliöhinnat lähtevät kymmenestä eurosta päättyen muutamaan sataan euroon neliöltä. Huolellisesti valitut valmistajat, joiden tuotteisiin, toimituksiin ja laatuun voimme satavarmasti luottaa. Laatat ovat ketjun omaa tuontia ja tulevat pääasiassa Välimeren maista, joissa osaamista ja perinteitä riittää, kuten Italiasta, Espanjasta, Portugalista ja Turkista.

Erittäin monipuolinen ja kattava keskusvarastovalikoima takaa tuotteille vain muutaman päivän toimitusajan!

Laattojen koko on vain entisestään kasvanut, peruskoon olleessa 200 x 400 mm mutta yhä useimmin halutaan käyttää paljon isompiakin kuten 300 x 900 mm kokoisia. Isoilla laatoilla tilan tunne lisääntyy ja pinnat ovat helppohoitoisia. Trendikkäitä ovat isot pinnoiltaan muotoillut laatat ja niitä käytetään kylpyhuoneiden lisäksi mm. keittiöiden välitiloissa, jolloin sauman määrää voidaan minimoida.

Seinälaatat

Valikoimissa on runsaasti eri kokoja, käsinkosketeltavia struktuurisia pintoja sekä värimaailmaltaan monipuolisia ja trendikkäitä savyjä. Vetovoimaa lisää seinälaattojen runsaat yhdistelymahdollisuudet. Laatoituksella voidaan tuoda tilaan haluttua vaikutelmaa: syvyyttä, korkeutta, leveyttä, tummaa tunnelmaa tai vaaleaa kirkkautta. Seinälaatat sopivat uusien kuosien ja pintojen ansiosta hyvin kodin kaikkiin pintoihin.

Lattialaatat

Lattioissa laattoja käytetään monipuolisesti sekä kodeissa että julkisissa tiloissa erityisesti silloin kun pinnalta vaaditaan kestävyyttä, helppohoitoisuutta sekä ajatonta tyylikkyyttä. Valikoimasta löytyy runsaasti pinta- ja värivaihtoehtoja, jotka on helppo sovittaa erilaisiin sisustustyyleihin.

Sisustuskivet

Sisustuskivet tuovat tilaan lämpöä ja tunnelmaa. Sisustuskiviä käytetään sekä kodeissa että julkisissa tiloissa kun halutaan luonnonläheisyyttä ja ajatonta tyylikkyyttä. Sisustuskivillä ja -laatoilla saadaan luotua upeita, persoonallisia kylpyhuoneita, saunoja, takkoja, keittiön välitiloja, kokonaisia seiniä mm. oleskelu- ja makuuhuoneissa. Niitä voidaan käyttää melkein missä vain, vain mielikuvitus on rajana.

Lisätietoja:

http://www.laattapiste.fi/tuotteet/

Kotitalousvähennys 2020

Kun ostat työn ennakkoperintärekisteriin merkityltä yritykseltä, saat vähentää 40 % arvonlisäverollisesta työn osuudesta (50 % vuonna 2019). Vähennystä ei saa siis esimerkiksi laskuun sisältyvistä tarvikkeista tai matkakuluista. Vähennettävän määrän omavastuu on 100 euroa kalenterivuodessa. Kotitalousvähennystä voi saada kalenterivuodessa enintään 2 250 euroa/henkilö (2 400 € vuonna 2019).

Kotitalousvähennys on henkilökohtainen, joten puolisot voivat saada yhteensä 4 500 euron vähennyksen (4 800 € vuonna 2019). Avopuoliso voi saada vähennyksen, vaikka hänellä ei olisi omistusoikeutta asuntoon. Vähennykseen riittää, että avopuoliso on maksanut vähennykseen oikeuttavia kustannuksia ja asuu asunnossa.

Saat vähennyksen, kun työ tehdään

• omassa kodissa
• vapaa-ajan asunnossa
• vanhempien tai isovanhempien kodissa


asbestilaki

1.1.2016 muuttunut asbestilainsäädäntö tiukentaa vaatimuksia myös kodin sekä taloyhtiöiden remontti- ja korjaushankkeiden suhteen. Keskeisimmät vaatimukset asunnoissa, taloyhtiöissä ja omakotitaloissa teetettävien remonttien kannalta ovat seuraavat:

- Kartoitusvaatimus koskee kaikkia ennen vuotta 1994 valmistuneita rakennuksia, joissa tehdään purkutöitä. Näitä ovat esimerkiksi kylpyhuone- ja keittiöremontit, linjasaneeraukset sekä julkisivu- ja parvekesaneeraukset.
- Remonttia tekevän tai sellaisen teettävän on huolehdittava, että asbestikartoitus tehdään ennen hankkeen aloittamista.
- Asbestikartoituksen tekeminen edellyttää asbestiin, sen esiintymiseen ja rakenteiden purkamiseen riittävästi perehtynyttä henkilöä, jolla on kysymyksessä olevan kartoituksen laadun ja laajuuden edellyttämä ammatillinen osaaminen.

Go to top