Designia ja huolellista viimeistelyä kylpyhuonekalusteissa. Tanskalainen Dansani on yksi Euroopan johtavista kylpyhuonekalusteiden valmistajista. Dansani valmistaa useita eri mallistoja kylpyhuonekalusteista.

Dansanin kalustesarjat ovat:

Dansani Calidris - käytännöllisiksi suunniteltu
Dansani Curvo – leijailua sulassa sovussa
Dansani Luna - on varmuutta
Dansani Mido - tekee kylpyhuoneen kalustevalinnasta helppoa
Dansani Zaro - Dansanin designkalustesarja

Dansani Calidris - käytännöllisiksi suunniteltu

Aisteja hyväilevä, toimiva, yksilöllinen, ympäristöön mukautuva – nämä ominaisuudet kuvaavat Dansanin Calidris-kylpyhuonekalustesarjaa. Sarjassa tanskalaiseen muotoiluun yhdistyvät yksinkertaisuus, puhtaat linjat ja muunneltavuus. Elementit on asennettu nelikulmion päälle moduuliksi. Kaikki kaapit ovat käännettäviä, joten voit yhdistää kalusteita haluamasi kylpyhuonesisustuksen aikaansaamiseksi. Sarja sisältää myös valikoiman tyylikkäitä pesu altaita, peilejä ja valaisimia, jotka ovat kalusteiden tapaan erittäin laadukkaita. Calidris auttaa luomaan ihania kylpyhuonehetkiä ja edistää arjen hyvinvointia.

Allas on korvaamattoman keskeinen osa kylpyhuonetta. Nyt voit valita altaan tarpeidesi ja mieltymystesi mukaan. Laajasta allasvalikoimastamme löytyy sekä orgaanisen pehmeitä muotoja
että geometrisen suoralinjaista muotoilua. Kaikki altaat sointuvat kylpyhuonekalusteisiin. Kalusteiden tapaan myös altaita on saatavana suuriin ja pieniin tiloihin kaiken kokoisille perheille. Kun käyttäjiä on useita, kylpyhuoneeseen kannattaa kenties hankkia kaksi yhden hanan allasta tai yksi kaksoisallas.

Lisätietoja:

http://www.dansani.fi/

Dansani Curvo – leijailua sulassa sovussa

Kylpyhuone on asunnon yksityisin huone. Täällä saa olla ihan oma itsensä, niin  fyysisesti kuin henkisesti.

Dansani Curvon ansiosta voit ympäröidä itsesi hillityllä eleganssilla ja yksinkertaisella kauneudella, jossa on tilaa nauttia kylpyhuoneessa vietetyistä hetkistä.  
Curvo-kalusteet on luotu uusia polkuja varten. Niiden yksinkertaisuus on esteettistä ja aistillista, kuitenkaan unohtamatta käytännöllisyyttä ja toimivuutta. Toisin sanoen aitoa, tyylikästä
tanskalaista muotoilua.

Curvon ulkoinen yksinkertaisuus tarjoaa sinulle sisäisen rauhan. Ilmeeltään ylelliset kalusteet yllättävät käytännöllisyydellään. Nauti vetimettömistä sileistä
etuosista, joiden pehmeät kulmat pehmentävät muuten teräviä linjoja. 

Lisätietoja:

http://www.dansani.fi/

Dansani Luna - on varmuutta

– niin kokonaisuutena kuin yksityiskohdissakin. Luna tekee kylpyhuoneen suunnittelusta hauskaa, se on toiminnoiltaan täydellinen ja näyttää hyvältä.

Yksilöllinen tilasuunnittelu vaatii kalusteen, joka vastaa väri- ja tyylitoiveitasi. Kalusteella voi myös olla täysin oma ilmeensä, joka tukee tilan tyyliä. Luna tarjoaa kaiken tämän ja vielä enemmän: modernia designia, vapauden luoda oma tyylisi ja monipuoliset sijoittelumahdollisuudet.

Altaan valinta vaikuttaa paljon kylpyhuoneesi lopulliseen ilmeeseen. Luna tarjoaa valittavaksesi lukuisia erilaisia altaita monessa koossa.Jokaisella altaalla on oma tyylinsä. Kaarevaa, kulmikasta, yhdelle tai kahdelle? Pinnat ratkaisevat lopullisen ilmeen.

Lunan kanssa voit valita kalusteet useista ajattomista väreistä.

Lisätietoja:

http://www.dansani.fi/

Dansani Mido - tekee kylpyhuoneen kalustevalinnasta helppoa

Pesuallas on kylpyhuoneen keskipiste. Cappella-posliiniallas on Mido-sarjan kruunu. Se on tyylikkäästi ja ajattomasti muotoiltu ja siinä on tilava allasosa sekä kunnon laskutila.
Cappella-allas on aitoa saniteettiposliinia, jossa on kiiltävä ja helposti puhdistettava pinta. Ylläpitoa helpottaa myös altaan pehmeät muodot. Allas on Mido-kalustepaketin perusosa, joka on saatavilla neljässä eri koossa. Paketti sisältää altaan ja allaskaapin.

Mido sopii erityisen hyvin ahtaisiin kylpyhuoneisiin, kun valitsee vaihtoehdoista kapean altaan ja kalusteet.

HELPOT KALUSTEPAKETIT
Mido tarjoaa nopeita ratkaisuja. Valitse kalustepaketti esitteen eri sisustusehdotuksista, joissa altaan hintaan sisältyy allaskaappi.Valitse sen jälkeen haluamasi peili, yläkaappi jne. toiveittesi ja säilytystarpeittesi mukaan.

Monipuolinen Dansani Mido -kalustesarja on pääosin keskusvarastovalikoimaa, joten näillä tuotteilla vain muutaman päivän toimitusaika!

Lisätietoja:

http://www.dansani.fi/

Dansani Zaro - Dansanin designkalustesarja

Zaro-kylpyhuonekalusteet herättävät huomiota, haastavat perinteisen ajattelutavan ja hivelevät aisteja. Muotoilu on yksinkertaista ja funktionaalista, materiaalivalinnat uskaliaita ja innovatiivisia.

Dansani Zaro kylpyhuonekalusteet herättävät huomiota, haastavat perinteisen ajattelutavat ja hivelevät aisteja. Muotoilu on yksinkertaista ja funktionaalista, materiaalivalinnat uskaliaita ja innovatiivisia. Zaro kalusteet voit valita kalusteet useista ajattomista väreistä. Valittavana on myös useita erilaisia peiliratkaisuja ja korkeista kaappeja.

ALTAAT  
Jokaisella Dansani Zaron altaalla on oma ilmeensä. ne tukevat kaikki omalla tavallaan Zaron minimalistisia linjoja. Jos kylpyhuoneeseen syntyy ruuhkaa, tupla-allas on loistava ratkaisu.
Dansani Zaro allasvalikoimassa on malleja ja kokoja mistä valita. epäsymmetrinen Cadenza-allas tarjoaa tilaa kahdelle eri toimintoihin.

Lisätietoja:

http://www.dansani.fi/

Kotitalousvähennys 2020

Kun ostat työn ennakkoperintärekisteriin merkityltä yritykseltä, saat vähentää 40 % arvonlisäverollisesta työn osuudesta (50 % vuonna 2019). Vähennystä ei saa siis esimerkiksi laskuun sisältyvistä tarvikkeista tai matkakuluista. Vähennettävän määrän omavastuu on 100 euroa kalenterivuodessa. Kotitalousvähennystä voi saada kalenterivuodessa enintään 2 250 euroa/henkilö (2 400 € vuonna 2019).

Kotitalousvähennys on henkilökohtainen, joten puolisot voivat saada yhteensä 4 500 euron vähennyksen (4 800 € vuonna 2019). Avopuoliso voi saada vähennyksen, vaikka hänellä ei olisi omistusoikeutta asuntoon. Vähennykseen riittää, että avopuoliso on maksanut vähennykseen oikeuttavia kustannuksia ja asuu asunnossa.

Saat vähennyksen, kun työ tehdään

• omassa kodissa
• vapaa-ajan asunnossa
• vanhempien tai isovanhempien kodissa


asbestilaki

1.1.2016 muuttunut asbestilainsäädäntö tiukentaa vaatimuksia myös kodin sekä taloyhtiöiden remontti- ja korjaushankkeiden suhteen. Keskeisimmät vaatimukset asunnoissa, taloyhtiöissä ja omakotitaloissa teetettävien remonttien kannalta ovat seuraavat:

- Kartoitusvaatimus koskee kaikkia ennen vuotta 1994 valmistuneita rakennuksia, joissa tehdään purkutöitä. Näitä ovat esimerkiksi kylpyhuone- ja keittiöremontit, linjasaneeraukset sekä julkisivu- ja parvekesaneeraukset.
- Remonttia tekevän tai sellaisen teettävän on huolehdittava, että asbestikartoitus tehdään ennen hankkeen aloittamista.
- Asbestikartoituksen tekeminen edellyttää asbestiin, sen esiintymiseen ja rakenteiden purkamiseen riittävästi perehtynyttä henkilöä, jolla on kysymyksessä olevan kartoituksen laadun ja laajuuden edellyttämä ammatillinen osaaminen.

Go to top