Grana ja Hansgrohe - designia ja toimivuutta

Tunteita herättäviä kokonaisuuksia, jotka tarjoavat aitoja vesinautintoja. Ja jotka tekevät elämästä kauniimpaa. Hanoilla 5 vuoden takuu.

Grana - Suomessa suunniteltu

Kaikki Granan tuotteet ovat Suomessa suunniteltuja. Työtä tehdessään suunnittelijat ovat pitäneet mielessään erityisesti pohjoismaiden kuluttajien tarpeet. Siksi Granan tuotteissa yhdistyy kaunis muotoilu, kestävyys, laatu, ekologisuus ja edullisuus. Suomalaiseen tapaan pesuallashanoista löytyvät vaihtoehdot bidesuihkulla.
Kestävät materiaalit

Kaikki Granan tuotteet valmistetaan korkealaatuisista materiaaleista yhdessä maailman suurimpien tavarantoimittajien kanssa. Hanat valmistetaan ensiluokkaisesta messingistä ja malja-altaat karkaistusta lasista. Granan tuotteiden testaamisesta vastaa suomalainen VTT ja kaikilla tuotteilla on 5 vuoden takuu.

Edullinen hinta

Kaikki pitävät kauniista asioista tulotasosta riippumatta. Siksi Grana on mukana markkinoilla. Granan hanoissa yhdistyy viimeistelty muotoilu ja edullinen hinta. Grana onkin noussut Suomen myydyimpien hanojen joukkoon. Millaiseen hanaan sinä haluat päivittäin tarttua?

Lisätietoja:

http://www.grana.fi/


Hansgrohe

Saksalainen Hansgrohe on maailman suurin suihkuvalmistaja sekä Euroopan suurimpia hanavalmistajia. Laadukkaat tuotteet ovat viime vuosikymmeninä saaneet maailmanlaajuista mainetta erityisesti palkitun ja rohkean muotoilunsa ansiosta. Teknisesti Hansgrohe on ollut edelläkävijä jo 1930-luvulta lähtien.

Hansgrohe tuotteet - Vesinautintojen uudet ulottuvuudet

Kylpyhuonevisioita vuodesta 1901 lähtien — intohimonamme on vesi.
Iloitsemme innovaatioista ja täydellisyydestä.
Kannamme vastuuta ympäristöstä ja yhteiskunnasta.
Haluaisitko kotiisi hemmottelu- ja mukavuusalueita, joissa voisit nauttia kaikilla aisteilla? Hansgrohe auttaa sinua tekemään kylpyhuoneestasi ja keittiöstäsi hyvänolon saarekkeita. Jotta voisit aloittaa aloittaa päiväsi reippaana ja lopettaa päiväsi ihanan rentoutuneena. Koska rakastamme vettä. Koska meistä on hauska hemmotella sellaisia ihmisiä kuten sinä kaikkialla maailmassa monilla kauniilla tuotteillamme. Ja koska meillä on kunnianhimoa tulla aina vähän paremmiksi.

Valmistamme kylpyhuoneeseen ja keittiöön suihkuja ja hanoja

- jotka edustavat tekniikan uusinta tilaa
- jotka vakuuttavat muotoilullaan ja toimivuudellaan
- joista löytyy jokaiseen makuun ja kukkaroon sopiva vaihtoehto
- joista on iloa vielä pitkään.

Me tarjoamme ympäristöystävällisiä ja korkealaatuisia designtuotteita. Tunteita herättäviä kokonaisuuksia, jotka tarjoavat aitoja vesinautintoja. Ja jotka tekevät elämästä kauniimpaa.

Hansgrohe tarjoaa

- pitkäikäisen tuotteen, joka johtuu sen innovatiivisuudesta, tekniikasta ja mukavuudesta
- erinomaista muotoilua
- jokaiseen tyyliin oikeanlaisen kylpyhuoneen
- ympäristön huomioonottavia tuotteita
- laatua, joka vastaa korkeimpia vaatimuksia
- pitkää perinnettä

Hansgrohe kirjoittaa designtarinoita

Hansgrohe on luovien ideoiden koti. Yritys tuo yhteen maailmanlaajuisesti menestyneitä muotoilijoita. Se järjestää workshopeja yhdessä ansioituneiden luovien suunnittelijoiden ja muiden suunnittelijoiden kanssa, jotka kehittävät visioita tulevaisuuden kylpyhuoneesta. Luovan prosessin merkityksen tunnistaminen on tuonut Hansgrohelle viime vuosina yli 300 kansainvälistä palkintoa.

Lisätietoja:

http://www.hansgrohe.fi/

Kotitalousvähennys 2020

Kun ostat työn ennakkoperintärekisteriin merkityltä yritykseltä, saat vähentää 40 % arvonlisäverollisesta työn osuudesta (50 % vuonna 2019). Vähennystä ei saa siis esimerkiksi laskuun sisältyvistä tarvikkeista tai matkakuluista. Vähennettävän määrän omavastuu on 100 euroa kalenterivuodessa. Kotitalousvähennystä voi saada kalenterivuodessa enintään 2 250 euroa/henkilö (2 400 € vuonna 2019).

Kotitalousvähennys on henkilökohtainen, joten puolisot voivat saada yhteensä 4 500 euron vähennyksen (4 800 € vuonna 2019). Avopuoliso voi saada vähennyksen, vaikka hänellä ei olisi omistusoikeutta asuntoon. Vähennykseen riittää, että avopuoliso on maksanut vähennykseen oikeuttavia kustannuksia ja asuu asunnossa.

Saat vähennyksen, kun työ tehdään

• omassa kodissa
• vapaa-ajan asunnossa
• vanhempien tai isovanhempien kodissa


asbestilaki

1.1.2016 muuttunut asbestilainsäädäntö tiukentaa vaatimuksia myös kodin sekä taloyhtiöiden remontti- ja korjaushankkeiden suhteen. Keskeisimmät vaatimukset asunnoissa, taloyhtiöissä ja omakotitaloissa teetettävien remonttien kannalta ovat seuraavat:

- Kartoitusvaatimus koskee kaikkia ennen vuotta 1994 valmistuneita rakennuksia, joissa tehdään purkutöitä. Näitä ovat esimerkiksi kylpyhuone- ja keittiöremontit, linjasaneeraukset sekä julkisivu- ja parvekesaneeraukset.
- Remonttia tekevän tai sellaisen teettävän on huolehdittava, että asbestikartoitus tehdään ennen hankkeen aloittamista.
- Asbestikartoituksen tekeminen edellyttää asbestiin, sen esiintymiseen ja rakenteiden purkamiseen riittävästi perehtynyttä henkilöä, jolla on kysymyksessä olevan kartoituksen laadun ja laajuuden edellyttämä ammatillinen osaaminen.

Go to top