Laatat ja luonnonkivet

Laattapisteen laatat. Laatoissa vaihtoehtoja on runsaasti ja hintahaitari on laaja. Neliöhinnat lähtevät kymmenestä eurosta päättyen muutamaan sataan euroon neliöltä. Huolellisesti valitut valmistajat, joiden tuotteisiin, toimituksiin ja laatuun voimme satavarmasti luottaa. Laatat ovat ketjun omaa tuontia ja tulevat pääasiassa Välimeren maista, joissa osaamista ja perinteitä riittää, kuten Italiasta, Espanjasta, Portugalista ja Turkista.

 

Laatat ja kylpyhuoneremontit

Erittäin monipuolinen ja kattava keskusvarastovalikoima takaa tuotteille vain muutaman päivän toimitusajan!

Laattojen koko on vain entisestään kasvanut, peruskoon olleessa 250 x 400 mm mutta yhä useimmin halutaan käyttää paljon isompiakin kuten 300 x 900 mm kokoisia. Isoilla laatoilla tilan tunne lisääntyy ja pinnat ovat helppohoitoisia. Trendikkäitä ovat isot pinnoiltaan muotoillut laatat ja niitä käytetään kylpyhuoneiden lisäksi mm. keittiöiden välitiloissa, jolloin sauman määrää voidaan minimoida.

Laatat ja kylpyhuoneremontit

Luonnonkivet ja sisustuskivet

Sisustuskivet tuovat tilaan lämpöä ja tunnelmaa. Sisustuskiviä käytetään sekä kodeissa että julkisissa tiloissa kun halutaan luonnonläheisyyttä ja ajatonta tyylikkyyttä. Sisustuskivillä ja -laatoilla saadaan luotua upeita, persoonallisia kylpyhuoneita, saunoja, takkoja, keittiön välitiloja, kokonaisia seiniä mm. oleskelu- ja makuuhuoneissa. Niitä voidaan käyttää melkein missä vain, vain mielikuvitus on rajana.

Laatat ja kylpyhuoneremontit

Seinälaatat

Valikoimissa on runsaasti eri kokoja, käsinkosketeltavia struktuurisia pintoja sekä värimaailmaltaan monipuolisia ja trendikkäitä savyjä. Vetovoimaa lisää seinälaattojen runsaat yhdistelymahdollisuudet. Laatoituksella voidaan tuoda tilaan haluttua vaikutelmaa: syvyyttä, korkeutta, leveyttä, tummaa tunnelmaa tai vaaleaa kirkkautta. Seinälaatat sopivat uusien kuosien ja pintojen ansiosta hyvin kodin kaikkiin pintoihin. Seinissä isompien laattojen käyttö on lisääntynyt viimeisimpien trendien mukana, esimerkiksi 60×60 ja 60×120 laatat tuovat tilantuntua ja yhtenäistä pintaa seinille.

Lattialaatat

Lattioissa laattoja käytetään monipuolisesti sekä kodeissa että julkisissa tiloissa erityisesti silloin kun pinnalta vaaditaan kestävyyttä, helppohoitoisuutta sekä ajatonta tyylikkyyttä. Valikoimasta löytyy runsaasti pinta- ja värivaihtoehtoja, jotka on helppo sovittaa erilaisiin sisustustyyleihin.

Laatat ja kylpyhuoneremontit