Kylpyhuonekalusteet

Tanskalainen Dansani

Designia ja huolellista viimeistelyä kylpyhuonekalusteissa. Tanskalainen Dansani on yksi Euroopan johtavista kylpyhuonekalusteiden valmistajista. Dansani valmistaa useita eri mallistoja kylpyhuonekalusteista.

Miksi valita Dansani?

  • Yli 35 vuoden kokemus kylpyhuoneista
  • Ammattitaitoisesti Tanskassa suunnitellut ja valmistetut tuotteet
  • Tuotteissa laadukas LED-valaistus
  • Kestävät tuotteet, jotka säästävät ympäristöä
  • Helppo ja nopea toimitus ympäri vuoden
Dansani-Luna-6

Dansani Luna - on varmuutta

– niin kokonaisuutena kuin yksityiskohdissakin. Luna tekee kylpyhuoneen suunnittelusta hauskaa, se on toiminnoiltaan täydellinen ja näyttää hyvältä.

Yksilöllinen tilasuunnittelu vaatii kalusteen, joka vastaa väri- ja tyylitoiveitasi. Kalusteella voi myös olla täysin oma ilmeensä, joka tukee tilan tyyliä. Luna tarjoaa kaiken tämän ja vielä enemmän: modernia designia, vapauden luoda oma tyylisi ja monipuoliset sijoittelumahdollisuudet.

Altaan valinta vaikuttaa paljon kylpyhuoneesi lopulliseen ilmeeseen. Luna tarjoaa valittavaksesi lukuisia erilaisia altaita monessa koossa. Jokaisella altaalla on oma tyylinsä. Kaarevaa, kulmikasta, yhdelle tai kahdelle? Pinnat ratkaisevat lopullisen ilmeen.

Luettavaksi: Dansani Luna – esite

Dansani-Luna-9

Dansani Mido - tekee kylpyhuoneen kalustevalinnasta helppoa

Pesuallas on kylpyhuoneen keskipiste. Cappella-posliiniallas on Mido-sarjan kruunu. Se on tyylikkäästi ja ajattomasti muotoiltu ja siinä on tilava allasosa sekä kunnon laskutila.
Cappella-allas on aitoa saniteettiposliinia, jossa on kiiltävä ja helposti puhdistettava pinta. Ylläpitoa helpottaa myös altaan pehmeät muodot. Allas on Mido-kalustepaketin perusosa, joka on saatavilla neljässä eri koossa. Paketti sisältää altaan ja allaskaapin.

Mido sopii erityisen hyvin ahtaisiin kylpyhuoneisiin, kun valitsee vaihtoehdoista kapean altaan ja kalusteet.

Dansani Mido -kalustesarja on pääosin keskusvarastovalikoimaa, joten näillä tuotteilla vain muutaman päivän toimitusaika!

Luettavaksi: Dansani Mido – esite

Dansani-Mido-5
Dansani-Mido-3
Dansani-Luna-1
Dansani-Luna-7
Dansani-Luna-5
Dansani-Luna-8
Dansani-Luna-3
Dansani-Zaro-2
Dansani-Luna-9